CHICKEN SPOT ROTTERDAM MEENT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 670 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Spot Rotterdam Meent. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 19:51 Op de burgers zat helaas een grijze haar op met iets groens. Na de misselijkheid, alle burgers ingepakt zodat jullie het konden ophalen. Gebeld, maar helaas enkel voicemail. Is gelijk de laatste keer dat ik bij jullie bestel. Hygiëne is ver te zoeke
14 jul 2022 om 11:30 Brood van de burger was helemaal verbrand
12 jul 2022 om 5:36 Eten was goed warm aangekomen. Alleen die hotwings niet gegeten. Die waren doorgebakken en hard. Frituurolie rook ik meer dan de geur van de kip. Jammer,hup in de prullenbak. Nu 2e keer dat ik blijkbaar geen drinken mee krijg waar ik wel recht op heb
17 jun 2022 om 13:20 Eten was lekker maar flinke buikpijn Niet goed dus
7 mei 2022 om 23:35 Alles was gewoon lekker. Zowel warm en lekker gekruide kip.
16 mrt 2022 om 15:56 Redelijk lang wachttijd MAAR eten was heerlijk warm en perfecte kwaliteit.
12 feb 2022 om 12:11 Gemaakt afhaaltijd veel te veel overschreden. Eten was niet goed. De wrap had geen smaak, en nauwelijks geen kip in.
2 feb 2022 om 22:20 2 Chilisaus inplaats van 2 zoet en sour patat in zak gelaten was niet te eten en verbrand kip was nog te doen maar nooittt meer bestellen schandalig
28 jan 2022 om 21:56 Ik heb 1uur en 40 min op mijn eten gewacht. Patat en hamburgers waren niet te eten en koud. Nooit meer bestellen bij chickenspot bah!!!
25 nov 2021 om 19:24 Verkeerde bestelling wat door thuisbezorgd verkeerd is gegaan. Niet kunnen bellen niemand te pakken gekregen na een uur een mail dat er nieuw bestelling stond maar niks gehoord verder. Kortom chaos en niet netjes opgelost
20 nov 2021 om 19:49 Helaas cheddar kaas bij de tikka burger. Ipv Fernandez waar je 50ct extra voor betaald Pepsi gekregen. Is wel vaker gebeurt!
26 okt 2021 om 20:30 Eten was 1 uur later bezorgd,geen drinken meegekregen en de wrap had heel veel zout,friet was koud geworden.bestel hier nooit meer.