CHICKEN SPOT ROTTERDAM MEENT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 730 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Spot Rotterdam Meent. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 4:40 Gatverdamme, mijn wrap was nog rauw.
17 jun 2024 om 2:05 Waardeloze mensen, meer dan 2 uur gewacht.
17 jun 2024 om 1:26 Zeker niet bestellen alles wat ik had besteld was op ik kreeg me geld ook niet terug verplicht om wat anders te nemen. Heb zeker 2 uurtjes gewacht op het eten. Meerdere malen gebeld naar de zaak ik zal hier NOOOIT meer bestellen
7 jun 2024 om 10:51 Bijna 2 uurtjes gewacht op me eten.
4 jun 2024 om 3:19 Snel en lekker
4 jun 2024 om 3:18 Vers, snel en smakelijk
21 mei 2024 om 6:44 Verkeerde drinken gehad eten was lauw en smaakte oud. Uiteindelijk met diarree op de wc beland. Niet hier eten aub
20 mei 2024 om 22:43 Het was lekker maar verkeerde drinken gehad. Maar is niet erg.
16 mei 2024 om 22:29 Laatste keer dat ik hier bestel elke keer producten vergeten waar je voor betaalt. Is niet de eerste keer, jammer want eten was goed.
10 mei 2024 om 10:16 Kleine miscommunicatie door de app, bezorger van het eethuis heeft een keurige oplossing gezocht!
3 mei 2024 om 1:20 2 uur op bestelling gewacht. Friet is erg slap en koud. Niet de juiste drank geleverd. Wel meer drank, omdat het zo druk was. Maar had ff gebeld of zo, dat het langer duurt.
1 mei 2024 om 20:03 Was best snel en bezorger was heel lief. Eten was warm en perfect.